Adverteer

NAV werkt graag samen met producenten en leveranciers. Nuttige informatie kunnen we op die manier op een vlotte manier bezorgen aan onze aangesloten architecten. Hieronder vindt u verschillende mogelijkheden om samen te werken met NAV. Afhankelijk van uw budget en doelstellingen kunnen we u tal van opties aanbieden.

 

Klik uw interesse(s) aan, dan nemen we graag vrijblijvend met u contact op.Activiteiten organiseren met NAV

De activiteiten, vorming en events van NAV ontvangen jaarlijks bijna 7.000 architecten. Een ideaal podium om de architect beter vertrouwd te maken met uw producten.

Adverteren in DIMENSION

DIMENSION is het architectenblad van NAV, verschijnt 4 x per jaar en wordt verspreid naar 6000 NL architecten en 2000 FR architecten.

Blader doorheen deze publicatie

Adverteren in FUNDAMENT of andere POCKETS

NAV verspreidt jaarlijks verschillende POCKETS die specifieke, nuttige onderwerpen voor de architect behandelen. Deze mini-naslagwerken zijn een prima opportuniteit om als fabrikant/leverancier duidelijker op te vallen.

Adverteren in NAV NEWS

NAV NEWS is de ledenkrant van NAV en wordt 4 x per jaar verspreid naar 3.500 architecten en 1x naar 10.000 architecten.

Blader doorheen deze publicatie

Meesturen van leaflets bij NAV zendingen

NAV verstuurt minstens tweewekelijks informatieve mailings naar architecten. Hierbij bestaat de mogelijkheid om commerciƫle leaflets toe te voegen.

Adverteren op de websites en digitale nieuwsbrieven van NAV

De website van NAV heeft maandelijks tussen de 14.000 en 18.000 unieke bezoekers en is hiermee de meest bezochte professionele website voor architecten in Vlaanderen.

Commercieel lidmaatschap NAV

Het commercieel lidmaatschap zorgt ervoor dat u blijvend op de hoogte gehouden wordt van allerlei nieuwtjes uit de sector. U krijgt alle nuttige info van NAV en BOUWUNIE en dit voor de prijs van 330 euro per jaar, excl. btw.


 

Vraag informatie aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer info over onze adverteermogelijkheden.Contactgegevens
Bedrijf of organisatie:
Voornaam: *
Naam: *
Straat: *
Postcode: *
Gemeente: *
Tel:
E-mailadres: *
Website:
BTW-nr.:
Ik wens meer info over
* Verplichte velden