Innovatie

Maak kennis met de #WienerbergerWall en win een citytrip voor twee

19 februari 2018

Wie met bouw- of renovatieplannen naar Batibouw afzakt, last gegarandeerd een stop in op de stand van Wienerberger in hal 5. Daar vind je immers een schat aan informatie, praktische tips en concrete keramische bouwoplossingen. Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, organiseert Wienerberger naar jaarlijkse gewoonte een ludieke wedstrijd. Thema van dit jaar: Maak kennis met de #WienerbergerWall en win een citytrip voor twee.

Geveltoerist

 

Een woordje uitleg over de wedstrijd, zodat je 100% geconcentreerd aan de start verschijnt. Op zijn stand heeft de fabrikant van keramische bouwmaterialen een horizontale gevel nagebouwd met behulp van gevelstenen uit zijn uitgebreide aanbod. Op die horizontale gevel kan jij allerlei poses aannemen. So what, hoor ik je al zeggen. Kijk eens omhoog. Boven de pseudogevel hangt een schuine spiegel. Die wekt de illusie dat de gevel verticaal is. Plots lijkt het alsof je uit een raam hangt of een atletische Spiderwoman bent.

 

Jouw beloning: een citytrip voor twee

 

Jouw #WienerbergerWall Experience is niet alleen pure fun, maar kan je ook letterlijk vleugels geven. Je pose wordt immers vastgelegd op een foto, waarvan je via photobooth een afdruk krijgt. Alle foto’s worden in realtime op de Facebook pagina van Wienerberger gepost. Bovendien kan je met de hashtag #WienerbergerWall jouw photobooth foto of zelf genomen foto op je eigen Twitter / Facebook / Instagram account delen. Op de publieksdagen kiest een jury dagelijks dé foto van de dag. Die wordt beloond met een bon van 300 euro voor een citytrip met twee. Kortom, je zal altijd in de wolken zijn.

www.wienerberger.be

                                   

Batibouw-beurs, Brussels Expo, 22/02/2018 – 04/03/2018, hal 5, stand 309