Innovatie

Nieuw: Solibri Product Family

8 mei 2019

Solibri introduceert haar nieuwe Product Family: een complete workflow-oplossing die ervoor zorgt dat er correct gebouwd wordt, beginnend bij de virtuele modellen. Het nieuwe assortiment omvat productconfiguraties voor elke rol, van BIM-manager tot werfbeheerder.

Solibri heeft zich reeds bewezen als dé tool voor kwaliteitscontrole. Door haar baanbrekende aanpak van op regels gebaseerde modelcontroles, kan Solibri in de opkomende digitale BIM-omgeving steeds optimale kwaliteitsgegevens garanderen. Naarmate BIM rijpt, bouwt Solibri bruggen in de workflow zodat alle projectleden gedurende het gehele bouwproces toegang hebben tot één set van gevalideerde kwaliteitsgegevens.

"We begonnen onze reis door ontwerpers en ingenieurs een kans te bieden om hun modellen te bekijken en te verbeteren, nog voordat het bouwproject aanvangt. In de afgelopen jaren hebben bouwbedrijven steeds beter begrepen hoe we hen kunnen helpen om de kwaliteit van projecten te behouden en te controleren. Dit was de inspiratie om het Solibri portfolio opnieuw vorm te geven. We zagen de noodzaak om verschillende disciplines op maat gemaakte oplossingen aan te bieden in termen van functies en prijsniveau. Gegevens en de waarheid zullen elkaar nooit ontmoeten als een team verschillende versies van een model in verschillende tools gebruikt. Je eindigt in parallelle werelden en dat is in strijd met het werken in BIM", aldus Ville Kyytsönen, CEO van Solibri.

Het nieuwe assortiment omvat de volgende Solibri-producten: Anywhere, Site, Office en Enterprise. Met dit nieuwe verbrede aanbod past Solibri nóg beter in de workflows van deelnemers aan BIM bouwprocessen. Met Solibri kunt u visualiseren, controleren, classificeren, hoeveelheden genereren en coördineren. Vanzelfsprekend kan BIMcollab met alle nieuwe Solibri-producten connecteren voor een optimaal issuemanagement.

Meer informatie over de nieuwe Solibri Product Family is te vinden op www.kubusinfo.be/solibri