Innovatie

Daikin Stylish Black Black: de nieuwste design lucht/lucht warmtepomp

22 januari 2020

Daikin stelt op Batibouw het vernieuwde en uitgebreide gamma Stylish lucht/lucht warmtepompen voor. Dé eyecatcher: de Stylish Black Black, de volledig zwarte, ultramoderne wandunit.

De Stylish warmtepompen werden twee jaar geleden geïntroduceerd binnen het gamma Daikin split airconditioningssystemen. Deze designwandmodellen spelen in op de hedendaagse interieurs met hun afgelijnde ontwerp en moderne kleurtoetsen. Dit gamma krijgt nu niet enkel een update, het wordt ook uitgebreid met de komst van het gloednieuwe Stylish Black Black wandmodel. 

 

Vernieuwd en uitgebreid gamma 

Buiten de kristalwitte versie, krijgen de bestaande modellen in het zilver en zwarthout een facelift. Vanaf nu heeft de volledige omkasting éénzelfde kleur, waar de zijpanelen voorheen zwart waren. De toestellen ogen zo niet enkel esthetisch mooier, het vergemakkelijkt ook de integratie in de woning. 

 

Volledig nieuw in het gamma, en een absolute aanwinst, is de Stylish Black Black. Met zijn diepzwarte kleur komt hij helemaal tot zijn recht in de meest uiteenlopende interieurs. En met een diepte van slechts 185mm zijn de Stylish-units de dunste op de markt in het designsegment voor wandmodellen. Een eyecatcher maar tegelijkertijd discrete toevoeging aan de wand.  

Design gecombineerd met een uniek rendement en comfort 

De Stylish lucht/lucht warmtepompen, op R32, zijn uitermate energiezuinig. Met seizoensrendementwaarden tot A+++ behalen de units het hoogste seizoensrendement. De efficiëntie wordt nog verder verbeterd met energiebesparende functies zoals een weektimer en een Intelligent Thermal Sensor. Deze sensor scant de oppervlaktetemperatuur van een ruimte. Nadat de kamertemperatuur bepaald is, verdeelt de Intelligent Thermal Sensor de lucht gelijkmatig over de ruimte. Zo wordt er een ideale luchtstroompatroon gecreëerd die de warme of koele lucht specifiek richt naar de zones waar het nodig is. Hierbij houdt het toestel ook rekening met de plaats waar personen zich bevinden. 

 

En omdat het perfecte comfort niet enkel afhangt van de temperatuur maar ook van de luchtvochtigheid, creëert de Stylish een zo optimaal mogelijk evenwicht tussen de temperatuur en luchtvochtigheid in elke ruimte. Dankzij de Flash-streamertechnologie van Daikin is men ook zeker van een uitstekende binnenluchtkwaliteit. Dit systeem verwijdert stofdeeltjes, allergenen en geuren voor een schone en gezonde binnenlucht. 

 

Met een geluidsdrukniveau van slechts 19 dB(A) garandeert het toestel een fluisterstille werking. Voor extra comfort en een optimaal gebruiksgemak is de unit ook uitgerust met de Daikin Online Wifi Controller. Zo kunnen gebruikers, dankzij de applicatie, eenvoudig vanop afstand de temperatuur, de luchthoeveelheid of de bedieningsmodus bedienen. Ook het energieverbruik kan men erin beheren. 

Nuttige links