event

Dag van de Freelancer, hét online event voor freelancers & opdrachtgevers (17 september)

7 september 2020

2020 is een jaar met obstakels voor freelancers en opdrachtgevers. Tijdens een uitzonderlijke online editie van Dag van de Freelancer gaan Nextconomy, Jellow en UNIZO op donderdag 17 september samen met enkele experts en ervaringsdeskundigen op zoek naar tips en inzichten die van jou een betere freelancer of opdrachtgever maken.

‘Hoe kunnen freelancers en hun opdrachtgevers meer professioneel samenwerken?’

Laten we eerlijk zijn, de samenwerking als freelancer met je opdrachtgever(s) verloopt niet altijd vlekkeloos. En beste opdrachtgever, jij hebt ook wel eens bedenkingen bij het inzetten van freelancers, toch? Onderzoek toont keer op keer aan dat beide partijen, freelancers en hun opdrachtgevers, wel samenwerken, maar eigenlijk niet zo veel van elkaar weten. Dit leidt tot misverstanden en wederzijds onbegrip. Meteen het thema van deze Dag van de Freelancer 2020: hoe kunnen jullie meer professioneel samenwerken?

 

We bieden je 5 panelgesprekken aan over 5 thema’s die met deze samenwerking te maken hebben. Ervaringsdeskundigen en/of experten delen telkens hun kennis en ervaringen. TEDx spreker Sven Mastbooms zorgt voor een boeiend slot van de middag. En oh ja, ook dit jaar krijg je de meest opmerkelijke resultaten uit het Freelancer Focus rapport in primeur voorgesteld door Danny Van Assche, topman van UNIZO.

 

Online netwerking

Dit wil je niet missen! Wij bieden je aansluitend de gelegenheid om te netwerken met freelancers, experten en met opdrachtgevers via het online platform van Dag van de Freelancer.

 

Voor wie?

Dag van de Freelancer is voor freelancers, maar ook voor hun opdrachtgevers! Dat wil zeggen HR-managers, inkopers, bedrijfsleiders en alle andere belanghebbenden die betrokken zijn bij de wereld van freelancen.