jobs

Werken bij NAV

23 februari 2024

NAV is dé Vlaamse groeicommunity die professionals in architectuur verbindt en versterkt. We geven architecten de kennis, tools en inspiratie om beter te creëren, te ondernemen en te leven. Met een community van meer dan 6.000 leden vertegenwoordigen we 70% van de Vlaamse architecten. Onze missie? Blijven groeien met als doel het architectenberoep, de sector en uiteindelijk de maatschappij beter maken.

2 openstaande vacatures

 

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV), de grootste community van architecten in Vlaanderen en Brussel, zoekt:

 

PROJECTMANAGER OPLEIDINGEN

Je toekomstige collega’s in ons team opleidingen & events, Julie en Kaat, zijn enthousiast, gedreven en kijken ernaar uit om samen met jou:

 • Boeiende opleidingen voor architecten te organiseren. Denk aan thema’s als inclusiviteit in architectuur en circulair bouwen, maar ook aan technische topics zoals hellende daken of raamaansluitingen. Je volgt het traject van a tot z op. Wat houdt dit in? Je neemt contact op met sprekers, organiseert voorbereidende meetings, legt de zaal en catering vast, volgt nadien de facturen op, … Kortom, jij houdt het overzicht wanneer anderen dat al lang kwijt zijn.
 • Inspirerende events en werfbezoeken vorm te geven. Een blik achter de schermen van een werf, congres, filmavond, … Ze komen minder vaak voor dan de opleidingen, maar vormen wel dé geknipte uitlaatklep.
 • Onze architecten-leden te verwelkomen tijdens een van onze (avond)events. Jij leidt alles in goede banen en leert tegelijk zelf heel wat bij over architecturale thema’s. Het netwerkmoment nadien is een leuke plus bij de job!

 

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

 

ASSISTENT-ADVISEUR STUDIEDIENST 

Onze studiedienst bestaat uit adviseurs die net als jij gepassioneerd zijn door architectuur. Ze leveren input voor onze opleidingen, adviesverlening, publicaties en belangenverdediging. Melanie, Eline, Laura, Wim en Sien worden jouw directe collega’s. Jij geeft hun onmisbare inhoudelijke en praktische ondersteuning door: 

 • De helpdesk op te volgen. Je beoordeelt de binnenkomende vragen, dispatcht ze naar de best passende adviseur en volgt op of ze binnen de afgesproken termijn worden beantwoord.  
 • Vakliteratuur te screenen. Je selecteert thema’s die een insteek kunnen vormen voor kennisartikels, opleidingen en onze belangenbehartiging. 
 • Ondersteunende onderzoekstaken uit te voeren.  Om een lobbydossier op te bouwen, een opleidingsprogramma uit te werken of een kennisartikel te kunnen schrijven, is relevante informatie nodig. Jij helpt de adviseurs met hun research aan de hand van literatuur- en online onderzoek, het uitsturen van enquêtes, ... 
 • Onze leden te verwelkomen tijdens een van onze (avond)events. Net als elke werknemer bij NAV leid je af en toe een opleiding of een event in goede banen.

 

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

Waarom werken bij NAV een goed idee is

 

 • Je maakt mee het verschil in de bouwsector én de maatschappij. Je zit op de eerste rij om de innovaties op vlak van circulair, waterbewust, klimaatbestendig bouwen op te volgen. Je brengt de architectuursector in beweging.

 

 • Je komt terecht in een klein team met 14 collega’s en dat creëert kansen. Zo kan je uit je takenpakket barsten, en projecten onder je vleugels nemen die je persoonlijk aanspreken.

 

 • Je krijgt de tijd, ruimte & het budget om opleidingen te volgen. Samen werken we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit waarin we jouw groeimogelijkheden op korte en lange termijn in kaart brengen en trachten te realiseren.

 

 • Ons kantoor mét tuin ligt in het historisch centrum van Brugge op slechts 10 min. fietsen van het station. Er is een ruime auto- en fietsparking. Door onze flexibele thuiswerkregeling bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je naar kantoor komt.

 

 • Work-life balance en flexibiliteit zijn bij ons geen lege woorden. Wil je je kinderen ’s ochtends uitzwaaien op schoolreis of liep je hobby ‘s avonds wat uit? Dan start je gewoon om 10 uur.

 

 • Hopelijk heb je vaak trek, want geregeld worden er etentjes georganiseerd. Er zijn ook Deliveroo-namiddagen! En de coördinator van ons kenniscentrum bakt de lekkerste cake, wafels, brownies, … En dan hebben we het nog niet over het welkomstontbijt voor nieuwkomers.

 

Studiedienst NAV: Eline, Silvia, Wim en Melanie

Dienst events NAV: Julie, Martina en Kaat