jobs

Werken bij NAV

27 januari 2023

NAV is dé Vlaamse groeicommunity die professionals in architectuur verbindt en versterkt. We geven architecten de kennis, tools en inspiratie om beter te creëren, te ondernemen en te leven. Met een community van meer dan 6.000 leden vertegenwoordigen we 70% van de Vlaamse architecten. Onze missie? Blijven groeien met als doel het architectenberoep, de sector en uiteindelijk de maatschappij beter maken.

1 openstaande vacature

 

Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV), de grootste community van architecten in Vlaanderen en Brussel, zoekt:

 

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER BOEKHOUDING

Sommigen zouden jou een pietje-precies noemen, jij noemt het ‘aandacht voor detail’. En gelijk heb je! Zin om ons team te versterken?

 • Je doet de dagelijkse boekhoudkundige verrichtingen. Je maakt facturen op en boekt facturen, creditnota’s, onkostennota’s, … 
 • Je ontfermt je over de betalingen en bankenrelaties
 • Je ondersteunt ons bij het opmaken en opvolgen van de begroting.
 • Je verdiept je in alle ins en outs van de kmo-portefeuille.
 • Je bent twee handen op één buik met Katrien, onze administratieve krak. Samen geven jullie onze leden-architecten het warmste onthaal.

 

Ontdek hier de volledige vacature en solliciteer vandaag nog!

Waarom werken bij NAV een goed idee is

 

 • Je maakt mee het verschil in de bouwsector én de maatschappij. Je zit op de eerste rij om de innovaties op vlak van circulair, waterbewust, klimaatbestendig bouwen op te volgen. Je brengt de architectuursector in beweging.

 

 • Je komt terecht in een klein team met 13 collega’s en dat creëert kansen. Zo kan je uit je takenpakket barsten, en projecten onder je vleugels nemen die je persoonlijk aanspreken.

 

 • Je krijgt de tijd, ruimte & het budget om opleidingen te volgen. Samen werken we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit waarin we jouw groeimogelijkheden op korte en lange termijn in kaart brengen en trachten te realiseren.

 

 • Ons kantoor mét tuin ligt in het historisch centrum van Brugge op slechts 10 min. fietsen van het station. Er is een ruime auto- en fietsparking. Door onze flexibele thuiswerkregeling bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je naar kantoor komt.

 

 • Work-life balance en flexibiliteit zijn bij ons geen lege woorden. Wil je je kinderen ’s ochtends uitzwaaien op schoolreis of liep je hobby ‘s avonds wat uit? Dan start je gewoon om 10 uur.

 

 • Hopelijk heb je vaak trek, want geregeld worden er etentjes georganiseerd. Er zijn ook Deliveroo-namiddagen! En de coördinator van ons kenniscentrum, Melanie, bakt de lekkerste cake, wafels, brownies, … En dan hebben we het nog niet over het welkomstontbijt voor nieuwkomers.

 

Studiedienst NAV: Eline, Silvia, Wim en Melanie

Dienst events NAV: Julie, Martina en Kaat