Het beroep van de architect

Out of the box: je diploma architectuur biedt een brede waaier aan mogelijkheden

5 januari 2021

Vorig jaar gingen 1.151 Belgen van start in de architectuur, een record. Een job als architect blijft erg populair, maar het diploma opent ook nog heel wat andere deuren. Aan boeiende carrièremogelijkheden geen gebrek, al zijn ze misschien niet altijd top-of-mind. We gingen op de koffie bij drie afgestudeerde architecten die aan de slag gingen in het brede werkveld van onze sector. Elise is fotograaf en copywriter, Lien is directeur van de Bouwmaatschappij in Ronse en Melanie ondersteunt collega-architecten met al hun energie- en klimaatvragen. Drie erg uiteenlopende trajecten die illustreren hoe veelzijdig de opleiding is.
Nuttige links
Afgestudeerd als architect - alle info

Je diploma opent een brede waaier aan mogelijkheden. Op afgestudeerdalsarchitect.be vind je een overzicht van je rechten, plichten en mogelijkheden als afgestudeerd architect.

Gratis NAV-lid als startend architect

Welke weg je ook inslaat … Je staat er niet alleen voor! Netwerk Architecten Vlaanderen staat klaar om je te ondersteunen bij elk onderdeel van de job: technisch, juridisch, administratief, PR... Als startend stagiair word je trouwens gratis lid: ontdek hier alle voordelen!