Innovatie

Design Express en Satelliet Meubelen lanceren unieke Vectorworksbibliotheek

4 maart 2021

Sinds kort vind je in je Vectorworks een nieuwe bibliotheek, de Satelliet Originals bibliotheek. Ze bevat meer dan 300 objecten waaronder kleurrijke barkrukken, unieke bijzettafels en comfortabele eetkamerstoelen. We verklappen je natuurlijk nog niet alles, het is veel te leuk om de bibliotheek zelf te ontdekken, maar zowel interieur-ontwerpers als -architecten zullen er volop van kunnen genieten.

Het is de interieur- en exterieurspecialist Satelliet Meubelen die voorzag in de 329 objecten voor de bibliotheek. Zij hechten al jaren veel belang aan de waarde ‘gastvrijheid beleven, voelen en ervan genieten’ en verwierven zo een toonaangevende plaats in de hospitalitybranche. Die waarde komt duidelijk terug in hun ontwerpen en bijgevolg in de objecten die ze creëerden voor de Vectorworksbibliotheek.


“Ik hoop dat de diversiteit van ons aanbod inspirerend werkt voor de gebruiker van Vectorworks”

~ Chris Montijn, designer bij Satelliet Meubelen

 

Satelliet Originals - het nieuwe label van Satelliet Meubelen - wordt volledig in house ontworpen met… Vectorworks. Ook de objecten voor de unieke bibliotheek zijn met Vectorworks ontworpen. Satelliet Originals onderscheidt zich door horecameubilair van premium quality te leveren met oog voor personalisatie. Die kenmerken komen ook terug in de objecten binnen de Vectorworksbibliotheek.

Niet zomaar een Vectorworksbibliotheek

Wat er zo uniek is aan deze bibliotheek? Je vindt de 329 objecten in geen enkele andere software terug. Met andere woorden, volledige exclusiviteit. Bovendien blijft de bibliotheek altijd up-to-date! Concreet betekent dit dat naarmate Satelliet Meubelen nieuwe producten ontwerpt, die ook worden toegevoegd aan de Vectorworksbibliotheek. Resultaat: een bibliotheek die altijd nieuw, fris en uniek blijft.

Nuttige links