event

Persoonlijk advies over overlaten op één avond: Ondernemers op een Kruispunt

14 maart 2022

Bij NAV krijgen we heel wat vragen van architecten over het overlaten van hun bureau. Goede begeleiding is hierbij cruciaal. Daarom delen we graag deze oproep van Integraal VZW om deel te nemen aan een van hun adviesmarkten 'Ondernemers op een Kruispunt'. Meer info hieronder.

De adviesmarkten zijn er voor al wie als zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroep op zoek is naar concrete antwoorden op persoonlijke vragen over onderwerpen zoals het overlaten, verkopen, overnemen of stopzetten van een zaak, de waardebepaling, het starten van een eigen zaak, het sociaal statuut voor zelfstandigen, de pensioenregeling voor zelfstandigen, toegelaten activiteit, latere sociale bescherming, personeelskwesties, subsidie- en financieringsmogelijkheden, vastgoedadvies, successie- en financiële toekomstplanning, carrièrebegeleiding en zoveel meer?

 

Maak nu een of meerdere afspraken met de praktijkspecialisten van Integraal VZW en Overnamemarkt voor individuele adviesgesprekken. Neem deel aan één van de 2 Adviesmarkten 'Ondernemers op een Kruispunt' tijdens de maand juni 2022.

 

Schrijf je in via deze link en win bij verschillende experten pasklaar en individueel advies in over belangrijke stappen in je ondernemerscarrière!

 

Waar & Wanneer?

Op twee goed bereikbare plaatsen in Vlaanderen. 

  • Dinsdag 7 juni 2022 – doorlopend vanaf 19u00 tot 22u00 | Hotel Van der Valk Brugge-Oostkamp
  • Donderdag 9 juni 2022 – doorlopend vanaf 19u00 tot 22u00 | Best Western Plus Aldhem Hotel Grobbendonk

 

Info & inschrijven?

Op www.ondernemersopeenkruispunt.com vind je het volledige overzicht van het adviesprogramma en kan je:

  • inschrijven voor de Adviesmarkt van jouw keuze (Oostkamp of Grobbendonk);  
  • een afspraak reserveren voor individueel advies bij onze experts rond verschillende onderwerpen die je zelf verkiest;
  • alle verdere nuttige info (uurregeling, aanbod,….) raadplegen.

 

Een gezamenlijk initiatief van Integraal VZW en Overnamemarkt met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen, UNIZO, Liantis en KBC én met de medewerking van verschillende beroepssectoren en beroepsinstituten.