jobs

NAV zoekt: projectmanager opleidingen

23 februari 2024

Haal je energie uit mensen samenbrengen en plannen? Heb je interesse in architectuur en bouwkunde? Of ben je misschien net zélf een huis aan het (ver)bouwen? Dan ben jij de geboren organisator die wij zoeken!

Julie en Kaat: je toekomstige collega’s in het team opleidingen & events van NAV

Wie wordt jouw werkgever?

NAV is dé Vlaamse groeicommunity die professionals in architectuur verbindt en versterkt. We geven architecten de kennis, tools en inspiratie om beter te creëren, te ondernemen en te leven. Onze missie? Blijven groeien met als doel het architectenberoep, de sector en uiteindelijk de maatschappij beter maken.

 

Wat wordt jouw job?

Je toekomstige collega’s in ons team opleidingen & events, Julie en Kaat, zijn enthousiast, gedreven en kijken ernaar uit om samen met jou:

 • Boeiende opleidingen voor architecten te organiseren. Denk aan thema’s als inclusiviteit in architectuur en circulair bouwen, maar ook aan technische topics zoals hellende daken of raamaansluitingen. Je volgt het traject van a tot z op. Wat houdt dit in? Je neemt contact op met sprekers, organiseert voorbereidende meetings, legt de zaal en catering vast, volgt nadien de facturen op, … Kortom, jij houdt het overzicht wanneer anderen dat al lang kwijt zijn.
 • Inspirerende events en werfbezoeken vorm te geven. Een blik achter de schermen van een werf, congres, filmavond, … Ze komen minder vaak voor dan de opleidingen, maar vormen wel dé geknipte uitlaatklep.
 • Onze architecten-leden te verwelkomen tijdens een van onze (avond)events. Jij leidt alles in goede banen en leert tegelijk zelf heel wat bij over architecturale thema’s. Het netwerkmoment nadien is een leuke plus bij de job!

 

Zijn we een match?

 • Jij haalt energie uit organiseren en plannen. Structuur is je stokpaardje. Zo haal je deadlines en stuur je collega’s en sprekers aan.
 • Teamwork makes the dream work. Je werkt altijd samen aan projecten. Voor de inhoudelijke input bij opleidingen en events kun je terecht bij je collega’s van de studiedienst, de communicatie-acties zet je samen uit met de cel communicatie. Bij commerciële samenwerkingen neemt collega Julie je op het sleeptouw.
 • Mensen samenbrengen en contacten leggen gaat bij jou vanzelf. Voor de opleidingen en events die jij vormgeeft, ben je het aanspreekpunt voor alle kleine én grote besognes.
 • Idealiter heb je een bachelordiploma en een eerste werkervaring achter de rug. Bovenal zijn we fan van je proactieve, flexibele, hands-on-mentaliteit.

 

Waarom werken bij NAV een goed idee is

 • Je komt terecht in een fijn team van 13 collega’s. Hopelijk heb je vaak trek, want geregeld worden er etentjes georganiseerd. Er zijn ook Deliveroo-namiddagen!
 • Een klein team creëert kansen. Zo kun je uit je takenpakket barsten, en projecten onder je vleugels nemen die je persoonlijk aanspreken. Je kunt bijvoorbeeld helpen bij de verdere uitbouw van onze jongerenwerking of je schouders zetten onder het project diversiteit binnen architectuur.
 • Ons huidig kantoor met tuin is gelegen in het historisch centrum van Brugge op slechts 10 minuten fietsen van het station. Er is een ruime auto- en fietsparking. Eind dit jaar verhuizen we naar de Academiestraat in Gent, waar we onze tuin inruilen voor een smakelijk aanbod aan lunchplekjes. Door onze flexibele thuiswerkregeling bepaal je zelf hoe vaak en wanneer je naar kantoor komt.
 • Je krijgt de tijd, ruimte en het budget om opleidingen te volgen. Samen werken we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit waarin we jouw groeimogelijkheden op korte en lange termijn in kaart brengen en trachten te realiseren.
 •  Je loon wordt aangevuld met interessante extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, gsm (met abonnement), maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, laptop en internet thuis.

Goesting om erin te vliegen?

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Myriam Parmentier via myriam@qore.be. Heb je nog vragen? Dan mag je steeds telefonisch contact opnemen via 0475 90 12 22.