actie

Win een duoticket voor de film ‘Big Ears Listen with Feet’ (Triënnale Brugge)

8 mei 2024

Op donderdag 16 mei organiseren Lumière Brugge en Triënnale Brugge een exclusieve vertoning van Big Ears Listen with Feet, de spraakmakende documentaire van de vermaarde architecten en filmmakers Bêka & Lemoine over het leven van Boonserm Premthada (Bangkok Project Studio). NAV mag 5 duotickets weggeven.

In Big Ears Listen with Feet neemt het bekroonde kunstenaars-filmmakersduo Bêka & Lemoine ons mee op dagtrip door Bangkok. Een hectische reis door de betonnen jungle van deze Aziatische metropool ontluikt in een ontroerend, persoonlijk verhaal van Boonserm Premthada, één van Thailands meest gerenommeerde architecten van vandaag.

 

Een tocht doorheen haar dense sloppenwijken, langs tempels en enkele van zijn indrukwekkende projecten leert ons meer over het leven van Boonserm Premthada en hoe zijn doofheid hem ertoe heeft gebracht om een alternatieve manier van luisteren te ontwikkelen. Door middel van vibraties neemt de architect geluid waar, net als de olifant die ook voornamelijk via de voeten geluid absorbeert. De verwantschap met de olifant en zijn liefde voor de connectie tussen mens en dier, wordt onthuld in een sequens van beelden die verwondert, vervoert en blijft nazinderen.

 

Inleidend gesprek met Boonserm Premthada

Voor de start van de film gaan Boonserm Premthada en co-curator Shendy Gardin kort in gesprek over zijn werk voor Triënnale Brugge 2024. Daarna volgt een Q&A met de architect.

Win een duoticket

NAV mag 5 duotickets weggeven. Stuur het antwoord op de volgende vraag naar info@nav.be voor 12 mei. Op 13 mei contacteren we de winnaars via e-mail.

 

Wat is thema van de Triënnale 2024?

  • A: Spaces of Possibility

  • B: Avenues of Imagination

  • C: Potential Perspectives

Praktisch

  • 16.05.2024, 19:30
  • Cinema Lumière Brugge
  • In het Engels
  • Geen ticket gewonnen? Je kan ze kopen via Lumière Brugge