event

Ontdek het volledige programma van de tweede editie van ARCHITECT@WORK Brussels (29-30 mei)

21 mei 2024

Op woensdag 29 en donderdag 30 mei vindt in de sheds 1 en 2 van Tour & Taxis de tweede editie van ARCHITECT@WORK Brussels plaats. Inmiddels staat het hele programma tot in de kleinste details op punt. Wat kun je zoal verwachten?

Zoals gebruikelijk bij elke organisatie van ARCHITECT@WORK loopt ook het event in Brussel onder een centraal thema. Dat is dit jaar ‘Super Skin’, dat het niet enkel heeft over de buitenschil van gebouwen, ook binnen kunnen tal van afwerkingen een Super Skin hebben.


Naar goede gewoonte kun je als bezoeker terecht op tal van randmanifestaties, zoals CONSTRUCTION IV door beeldhouwer Conrad Willems of SUPER SKINS, de materialententoonstelling van MaterialDistrict. Op beide dagen worden in totaal zes interessante seminars aangeboden. Twee voorbeelden: Tim Fu van Studio Tim Fu Ltd die het heeft over het gebruik van AI in de architectuur, en Michiel Riedijk van Neutelings Riedijk Architecten, die de door diens bureau gerealiseerde renovatie van Gare Maritime (op de site van Tour & Taxis) toelicht. Het volledige programma ontdek je op de website van het event.


We herinneren er nog even aan dat wie aanwezig wil zijn op ARCHITECT@WORK Brussesl zich moet voor registreren. Dit kan online via de website. Het event kan gratis bijgewoond worden, mist registratie via de code die op een reeds verstuurde uitnodiging vermeld staat. Wie geen uitnodiging ontving, wordt verzocht een e-mail te sturen naar brussels@architectatwork.com, waarin vermeld wordt wat de professionele activiteit is.