Nieuws

NAV zkt: Algemeen Directeur

15 oktober 2019

Voor de leiding van het hoofdkantoor in Brugge is NAV op zoek naar een Algemeen Directeur. Huidig directeur Kris Baetens gaat vanaf 1 februari 2020 een nieuwe uitdaging aan.

NAV gaat dus op zoek naar een nieuwe Algemeen Directeur die de leiding heeft over het NAV-secretariaat in Brugge en Brussel. De uitdaging? Je stuurt een team van 11 medewerkers aan en coördineert de organisatie op inhoudelijk, personeelsbeleid en financieel vlak, en dit in nauw overleg met de voorzitter en het uitvoerend comité.

Kris Baetens was directeur van NAV sinds februari 2014. Vanaf februari 2020 zal hij aan de slag gaan als regiomanager Oost-Vlaanderen bij dienstengroep Liantis. Deze nieuwe uitdaging sluit opnieuw aan bij zijn eerdere ervaring in de wereld van het sociaal overleg bij zijn voormalige werkgever UNIZO.

 

NAV wenst Kris hartelijk te bedanken voor zijn harde inspanningen en vele verwezenlijkingen van de afgelopen zes jaar en wenst hem veel succes bij zijn nieuwe uitdaging. Kris blijft nog tot begin december bij NAV om de handover van zijn taken te organiseren.

Documenten