Voordelen

Het NAV-lidmaatschap

Wat is inbegrepen in het NAV-lidmaatschap?

 

Alle essentiële beroepsinfo op één website

Zoek doorheen honderden artikels in het kennisnet op nav.be. Bouwtechnisch, juridisch of fiscaal: met je NAV-account houd je je beroepskennis steeds up-to-date.

 

 

Handige modelcontracten

Werk steeds met juridisch sluitende contracten. Als NAV-lid kun je gratis actuele modelcontracten downloaden voor iedere situatie.

 

 

Een helpdesk binnen handbereik

Niet gevonden wat je zocht? Onze meer dan 40 adviseurs op de NAV-helpdesk gaan geen enkel taboe uit de weg. Online of telefonisch helpen ze je op weg.

 

 

Tal van (digitale) infosessies

Verdiep je in nieuwe onderwerpen met ons uitgebreid aanbod aan bijscholing. Tijdens de coronacrisis volg je alle opleidingen vanuit je zetel dankzij ons videoplatform: elearning.nav.be.

 

 

Gratis pockets en magazines

Nood aan meer duiding over een specifiek thema? In onze webshop bestel je tal van handige NAV-pockets. Leden ontvangen ook onze magazines NAV News en DIMENSION met analyses van de meest actuele onderwerpen.

 

 

NAV trakteert!

Verzilver je lidmaatschap: dankzij NAV teken je voordelig in op een WTCB-abonnement en krijg je korting op tal van architectuurpublicaties.

 

 

Zet je eerste projecten in de kijker

Deel je referenties op Zoekeenarchitect.be en kom in contact met geïnteresseerde (ver)bouwers in je buurt.

 

 

UNIZO-lidmaatschap inbegrepen

Zelfstandig architect? Dan geniet je ook van tal van UNIZO-kortingsacties en de ondersteuning voor zelfstandigen dankzij het geïntegreerde lidmaatschap.

 

 

Word nu NAV-lid